הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
עוגה קרה וקלה להכנה בטירוף שתגרוף ים מחמאות
להרכבת העוגה.
מרטיבים כל ביסקוויט בנס קפה ממש לשנייה.
(אם תרטיבו מידיי זה לא יילך לכם).
מניחים נייר אפייה.
ומסדרים אותם בשלוש שורות צפופות בכל שורה 4.
כך שנוצר מלבן של 12 יחידות ומעליהן שורות נוספות.
אחד על השני.
מקציפים שמנת חלב ופודינג.
ומזלפים על השורה האמצעית.
ראו תמונה.
מרימים את קצוות הנייר משני הצדדים ומצמידים את השורות החיצוניות כך שהאמצע זה התחתית.
מקפיאים להתיצבות.
ממיסים את השוקולד והשמנת ומצפים.
מקציפים שמנת ואבקת סוכר ומקשטים בזילוף.
באהבה רונית פרץ.