הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח .
להנמיח את המיקסר להוסיף את השמן המיץ והקמח לערבב לקבלת תערובת חלקה .
לשמן תבנית 24 או תבנית עגולה חד פעמית.
לאפות חצי שעה בערך .
להוציא מהתנור לקרר .
להרתיח כוס מים להוסיף את הריבה ולהרטיב את העוגה .
להכין קצפת למרוח חצי מהכמות על העוגה .
את התותים לשטוף ולפרוס דק ולסדר על העוגה .
להכניס לרבע שעה למקרר .
להכין את הג'לי עם 2 כוסות מים רותחים ולשפוך על העוגה .
את חצי הקצפת שנשארה לזלף על העוגה מסביב .
בהצלחה 💓.