הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לבסיס .
לגרוס את הפתיבר לחתיכות גסות( לא לפירורים).
להמיס את החמאה עם 150 ג שוקולד מריר, הקקאו,.
ושמנת מתוקה אחת..
לערבב יחד עם הפתיבר הגרוס..
להניח ולהדק על תבנית..
למלית.
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט והחלב..
לאחר ההקצפה להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינה הלבנה , לערבב יחד..
להניח על הבסיס ..
לגנאש.
להמיס את יתרת השוקולד עם שליש מיכל שמנת מתוקה..
לשפוך על העוגה..
להקפיא לפחות שלוש שעות לפני הפריסה ..
בתאבון ובהצלחה 🌹.