הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
עוגה קלה להכנה, טעימה ועסיסית . ותודה לאריאלה גולדמן על המתכון המוצלח.
עוגה : מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים, פרט לקמח ולקקאו. .
את הקמח והקקאו מערבבים בכלי ניפרד ומוסיפים אותם לתערובת המצרכים הרטובים. .
יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק או לתבנית עגולה בקוטר 24..
אופים בחום 175 בין 25 ל- 30 דקות . כשהקיסם יוצא פירורי/יבש = העוגה מוכנה..
כשהעוגה יוצאת מהתנור - בעודה חמה (מחוררים עם קיסם) שופכים עלייה את ציפוי השוקולד. .
ציפוי שוקולד : ממיסים את מצרכי הציפוי בקערה במיקרוגל כ- 20 שניות. מוציאים את הקערה, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ושופכים על העוגה החמה..