הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף חלבונים במהירות בינונית - גבוהה כאשר מתחיל להיות קצף לבן להוסיף כוס סוכר..
אחרי שמתקבל קצף יפה להוסיף לאט חלמונים. להוסיף שמן לאט לאט להוסיף קמח אבקת אפיה וסוכר וניל לערבל מספר דקות..
לשמן תבנית 26 או חד פעמית בינונית..
לאפות 35 דקות על 180 מעלות..
לאחר האפיה לצנן..
להכין קרם למרוח מעל העוגה (להשאיר מקום לתותים ולג'לי)..
לסדר מעל תותים ולשים במקרר .
להכין ג'לי ולשפוך מעל התותים ולהחזיר למקרר..
בהצלחה 🌷.