הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
שומרים בצד כ 10 פתיבר את היתרה טוחנים דק , מערבבים עם חמאה, (שומרים בצד 3 כפות מהתערובת)מהדקים טוב בתבנית קינדר מקפיאים רבע שעה..
מקציפים שמנת מתוקה, גבינה, אבקת סוכר, מוסיפים 3 כפות מתערובת הפתי בר (שמרנו בצד)' יוצקים בתבנית, .
בצלחת עמוקה מערבבים שוקולית חלב, טובלים פתי בר ומסדרים לאורך התבנית, מקפיאים שעתיים, מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר...