הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
להביא לרתיחה ולהוסיף את הכוס קמח.
על אש נמוכה 1-2דק'.
לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
להעביר למקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור .
ולהוביף ביצה ביצה רק שנבלעת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה ..
לשים בשק זילוף עם צנטר כוכב☆.
לזלף על נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות .( עשיתי שני תבניות בכל אחת 10 פחזניות).
לשים בתנור שחומם מראש על 200° 20 דק'.
****החלק הכי חשוב**** בתום ה20 דק' לא לפתוח!!.
בעדינות לפתוח מעט ולשים כף עץ לחכות 5 דק'. אחרת הצנחו ולא ישארו גבוהות!!.
למילוי 2שמנת מתוקה כוס וחצי חלב אחד וחצי חבילות פודינג וניל וחצי כוס אבקת סוכר!.
לקישוט שוקולד מומס עם חמאה-(שמתי מריר לאזן מתיקות).
ואבקת סוכר בנדיבות.
**טיפ**אפשר להקיפיא לפחות שעה לפני ההגשה להוציא.
מהמקפיא.(נשמר מצויין).
♡❤♡❤♡❤♡.